O PEKÁRNĚ

Dlouho jsem chtěl péct ve staré parní peci a když se naskytla možnost koupit dům kde jedna z posledních takových pecí v republice stála. Poslední parní pec v Třebíči, prvorepublikovou z r. 1933, neváhal jsem, prodal dům za Prahou a i s rodinou se přestěhoval do Třebíče, mého rodného města, po 20ti letech :) Pec jsem tak zachránil (všichni kdo dům chtěli koupit pec chtěli zbourat) a obnovil výrobu. Snažím se nejíst víc lepku než je třeba tak jsem se soustředil na 100% žitný chléb - král všech chlebů. Po více jak ročním úsilí si myslím že mám sice technologicky složitý, ale co tak různě ochutnávám, opravdu výborný žitný chléb. Vyzkoušejte ho, budu rád za Vaše hodnocení. Tomáš Vyroubalfoto_04

Jedna z nejstarších dochovaných fotografií naší pekárny

foto_01

 Chleb-Vyroubal_kresba1_bitmapa-cernobile

Chleb-Vyroubal_kresba2_bitmapa-cernobile

ZPĚT